Over mij

Ik ben een ondernemer en onafhankelijke distributeur van een bekroond bedrijf met miljarden dollars, dat als missie heeft de gezondheid van de wereld te beïnvloeden en mensen met fysieke en financiële pijn te helpen bij het creëren van het grootste gezondheids- en wellnessbedrijf ter wereld. Mijn passie is om mensen te helpen, om een ​​verschil te maken omdat ik denk dat iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht of leeftijd, het recht heeft om een ​​gezond en gelukkig leven te leiden zonder financiële zorgen.

Distributeurs gezocht

We zijn op zoek naar ondernemers die geïnteresseerd zijn in het creëren van financiële onafhankelijkheid door netwerkmarketing met een bewezen, financieel stabiel, e-commerce globaal bedrijfsmodel en een bedrijf van meer dan 15 jaar, die momenteel zaken doen in 43 landen en nu op zoek zijn naar leiders in Europa om het proces van ontwikkeling van die markten te beginnen. Onze producten kunnen binnen enkele minuten worden gedemonstreerd, zijn van hoge kwaliteit en maken het mogelijk voor iedereen om snel een uitgebreid netwerk van distributeurs te bouwen. En de producten worden overal in de Europese Unie bij u thuis afgeleverd.

Naar wie zijn wij op zoek:

 

- Moeders en vaders die thuis willen blijven en quality time doorbrengen met hun kinderen.

- Personen die moe zijn van de bedrijfsrace en de touwtjes over hun eigen leven  in handen willen nemen.

- Mensen die gewoon meer tijd willen hebben om te genieten van de leuke dingen in het leven, zoals hobby's of  reizen.

- Mensen die graag van hun pensioen willen genieten zonder financiële zorgen.

- Individuen, vooral de jonge generatie, die graag vrij willen doen wat ze willen en wanneer ze het willen doen.

HOE INKOMEN TE VERDIENEN:

Product verkoop winst

Verdien Direct Sale Commissies

Verdien bonussen met commissie die u ontvangt door middel van een samengesteld team

Verdien wekelijkse commissies van het gecombineerde teamverkoopvolume tot in het oneindige

 

Voor een bovengemiddeld inkomen is het volgende vereist:

 minimaal 7-10 uur per week werken

Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren

Het volgen van de leer van ervaren leiders in het veld

We groeien continu en stellen hoge normen voor toonaangevende producten, opmerkelijke omzetgroei en recorduitbreiding. Dit is het beste moment om met ons mee te doen! We zijn actief sinds 2001 en in die jaren hebben we al duizenden mensen over de hele wereld geholpen hun gewenste levensstijl, doelen en carrières te bereiken. Begin je reis met ons!

We zijn op zoek naar leiders / distributeurs om ons te helpen de onderneming uit te breiden. Als u of iemand die u kent geïnteresseerd is om te horen over deze ongelooflijke zakelijke mogelijkheid

- neem dan contact met mij op.